Stabelhøjløbet 2018 (rulleski): lørdag 8/9 kl 13

Rulleskistævne (Vestcup): ”Stabelhøjløbet”

Lørdag den 8. september 2018 kl. 13:00

Ebeltoft Skiklub har hermed fornøjelsen af at invitere til Stabelhøjløbet, som er årets 9. afdeling i Vestcuppen.

Med en småkuperet ud-hjem-løjpe (3,0 km, ca. 10 m højdeforskel), afsluttet med et ”final climb” (1,7 km, 87 m stigning) til toppen af Mols Bjerge, er Stabelhøjløbet Vestcuppens bjergetappe. Fordi målet ligger på toppen af ruten, er der ingen ”vilde” nedkørsler. Ruten følger svagt trafikerede veje med god asfalt.

Der vil være start og nummerudlevering fra Krydset mellem Vråvej og Dyrhøjvej (for placering se kort). Numre kan afhentes fra kl 12:15.

Der løbes så mange omgange à 3,0 km, som kan nås på 45 minutter, hvorefter man sendes ud på 1,7 km ”klatring” (87 m stigning, dvs. 5,1 % i gennemsnit) til mål.

Efter målgang ved Stabelhøjenes P-plads, vil der blive budt på mad og forfriskninger på adressen Porskærvej 60 (”søhuset”) i Agri (Fra mål: Kør 500 m mod syd. Adressen ligger på venstre side af vejen. Der er parkeringsmuligheder på engen på højre side af vejen).

Hvis man efter målgang skal ned til startområdet, giver vi gerne et lift. Hvis man vælger at rulle de 1,7 km ned ad bakken, skal man være meget forsigtig med nedkørslen det første stykke ned fra Stabelhøjene. Er man på speedski, skal man tage skiene af og gå det øverste, stejle stykke! Da der er begrænsede P-forhold ved startområdet, opfordrer vi til, at man parkerer ved målområdet inden start (så slipper man også for at skulle ned efter løbet – skiftetøj mv. afleveret før start, vil blive kørt op til mål).

Startgebyr: 25 kr (børn gratis).

Tilmelding på Vestcuppens hjemmeside (www.vestcup.dk) senest dagen før. Som nødløsning kan man også tilmelde sig før start.

Kontaktpersoner fra Ebeltoft Skikub: Peter Sunde (20630704, psu@dmu.dk) og Rolf Duedahl (2623 6213, rolf@sport.dk).

Stabelhøjløb rute

RUTE: Nummerudlevering og start går fra krydset Vråvej/Dybdalvej. De første 45 min løbes ad ud-hjem rute på Vråvej (3,0 km per omgang: småkuperet, ca. 10 m højdeforskel). Derefter drejes til venstre mod mål ad Dyrhøjvej/Dybdalvej som følges 1,7 km op ad bakken til mål ved Stabelhøj P-plads. Efter løbet er der samling på adressen Porskærvej 60 i Agri.


Hvor er det, og hvordan kommer man frem?

Kørevejledning: Slå op på ”Google maps” og indtast ”Dyrhøjvej 31, 8420 Knebel” som destination.

 Indbydelse til Stabelhøjløbet 2018