Indkaldelse til generalforsamling (30. april 2018, kl 19)

Indkaldelse til generalforsamling i Ebeltoft Skiklub

Tid: Mandag d.30.april 2018 kl. 19.00

Sted: Porskærvej 60 Agri, 8420 Knebel

Dagsorden ifølge vedtægterne. På valg er Per Jørgensen, Torben Sattrup samt Pernille B. Sunde.

Der serveres mad og drikke.

Den nuværende bestyrelse vil hermed gerne opfordre nye og gamle medlemmer til at møde frem til generalforsamlingen.
Skiklubben har et ønske om at støtte de aktiviteter og arrangementer som medlemmerne efterspørger. Der har f.eks. det seneste år været tilgang af familier med børn, og den siddende bestyrelse vil gerne have hjælp til at tilbyde de rigtige aktiviteter, så vi måske kan få endnu flere medlemmer.
Derfor håber vi at der blandt klubbens nuværende,- eller kommende medlemmer, er personer, der vil være med til at fremme dette arbejde.
Derudover står klubben uden instruktør til ski-fitness til næste sæson. Er det noget for dig eller kender du en der kan tage over efter Ane Jorsal hører vi gerne fra dig.

(forslag sendes til rolf@sport.dk)