Stabelhøjløbet 9/9 2017: Resultatliste

Tolv løbere stillede til start i dette års udgave af Stabelhøjløbet. Pga. oversvømmelser på cykelstien ved Grønfeld måtte ruten omlægges kort før start, således at den i år bestod af en ud-hjem-rute ad Vråvej (3,2 km frem og tilbage) afsluttet med den berømte modbakke-trasse på 1,7 km og 80 m stigning op mod målet ved Stabelhøjenes P-plads. Efter 45 minutter på vråvej (hvor det galdt om at få flest mulige omgange), blev løberne dirigeret mod mål. Hurtigste mand nåede 7 omgange på Vråvej, hvilket sammen med den afsluttende stigning svarede til en samlet distance på 24,1 km.

Ebeltoft Skiklub takker deltagere og officials for et godt gennemført arrangement. Ligeledes en tak til vejrguderne, som allernådigst sørgede for ophold mellem regnsystemerne mens løbet blev afholdt.

Resultatliste:

 

Resultatliste Stabelhøjløbet 2017_forenklet

Resultatliste med mellemtider:

Resultatliste Stabelhøjløbet 2017