Rulleskistævne (Vestcup): ”Stabelhøjløbet” 9. September 2017 kl 13 på Mols

Rulleskistævne (Vestcup): ”Stabelhøjløbet”

Lørdag den 9. september 2017 kl. 13:00

Ebeltoft Skiklub har hermed fornøjelsen af at invitere til Stabelhøjløbet, som er årets 9. afdeling i Vestcuppen.

Med en småkuperet rundløjpe (7,2 km, 26 m højdeforskel), afsluttet med et ”final climb” (1,7 km, 81 m stigning) til toppen af Mols Bjerge (der er 108 m stigning fra rutens laveste punkt til mål), er Stabelhøjløbet uden diskussion Vestcuppens bjergetappe. Fordi målet ligger på toppen af ruten, er der ingen ”vilde” nedkørsler. Ruten følger svagt trafikerede veje og cykelstier med nylagt asfalt de fleste steder.

Der vil være start og nummerudlevering fra Krydset mellem Vråvej og Dyrhøjvej (35 m.o.h., for placering se kort). Numre kan afhentes fra kl 12:15.

Der løbes 1, 2 eller 3 runder à 7,2 km på en kuperet trekantrute bestående af cykelsti og lavt trafikerede biveje. Efter sidste omgang, skal man ved passering dreje til venstre og følge vejen (modbakken) 1,7 km op til mål ved Stabelhøjenes P-plads (116 m.o.h.). Den samlede distance bliver dermed:

1 runde + bakken op: 8,9 km

2 runder + bakken op: 16,1 km

3 runder + bakken op: 23,3 km

Hvis man vil løbe kortere, kan man også nøjes med ”bakken op”: 1,7 km ”klatring” fra start til mål.

Efter målgang ved Stabelhøjenes P-plads, vil der blive budt på mad og forfriskninger på adressen Porskærvej 60 (”søhuset”) i Agri (Fra mål: Kør 500 m mod syd. Adressen ligger på venstre side af vejen. Der er parkeringsmuligheder på engen på højre side af vejen).

Hvis man efter målgang skal ned til startområdet, giver vi gerne et lift. Hvis man vælger at rulle de 1,7 km ned ad bakken, skal man være meget forsigtig med nedkørslen det første stykke ned fra Stabelhøjene. Er man på speedski, skal man tage skiene af og gå det øverste, stejle stykke! Da der er dårlige P-forhold ved startområdet, opfordrer vi til, at man parkerer ved målområdet inden start (så slipper man også for at skulle ned efter løbet – skiftetøj mv. afleveret før start, vil blive kørt op til mål).

Startgebyr: 25 kr (børn gratis).

Tilmelding på Vestcuppens hjemmeside (www.vestcup.dk) senest dagen før. Som nødløsning kan man også tilmelde sig før start.

Kontaktpersoner fra Ebeltoft Skikub: Peter Sunde (20630704, psu@dmu.dk) og Rolf Duedahl (2623 6213, rolf@sport.dk).

stabelhøjløb_løjpeprofil

stabelhøjløb_kort_2017

RUTE: Nummerudlevering og start går fra krydset Vråvej/Dybdalvej. Der løbes ad Dyrhøjvej mod Egens, hvor der drejes til højre ad Molsvej. Der løbes på vejbanen ca. 400 m gennem Egens, derefter følges cykelsti til Grønfeld, hvor der drejes til højre ad Kølbakken. Efter få hundrede meter drejes igen mod højre ad Vråvej som følges tilbage til startområdet hvor der er passering efter 7,1 km. Denne runde løbes 1, 2 eller 3 gange, hvorefter der drejes til venstre mod mål ad Dyrhøjvej/Dybdalvej som følges 1,7 km op ad bakken til mål ved Stabelhøj P-plads. Efter løbet er der samling på adressen Porskærvej 60 i Agri.

Hvor er det, og hvordan kommer man frem?

Kørevejledning: Slå op på ”Google maps” og indtast ”Dyrhøjvej 31, 8420 Knebel” som destination.

 

 

Stabelhøjløbet (Vestcup) 9 september 2017 indbydelse