Outdoor-festival i Ebeltoft lørdag 26/8: Rulleski-instruktion og løb-så-langt-du-kan-rulleskiløb

Ebeltoft skiklub vil være på Outdoor festival, Lørdag d.26.8. kl.10.00-14.00 på Festpladsen i Ebeltoft

Her vil der være instruktion for begyndere og mulighed for at låne udstyr (rulleski, stave, støvler, knæbeskyttere og refleksveste: Medbring helst selv cykelhjelm da vores udvalg hjelme er begrænset).

Der vil også være ”åbent spor”: Løb så langt du kan/vil (vælg mellm 1 eller 4 km ud-hjem rute på cykelstien langs Strandvejen) og få et diplom med den gennemførte distance (Udstyr kan lånes efter instruction).

Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding. Hvis man planlægger at komme som en større gruppe eller har spørgsmål til arrangementet er man dog velkommen til at kontakte os på forhånd (Peter Sunde: 20630704, psu@bios.au.dk).

Forudsætninger: Ingen.

Anbefalet mindstealder: ca. 10 år.

Rulleski