Stabelhøjløbet 8/9 2018: Resultatliste

Billede

17 deltagere stillede til start i dette års Stabelhøjløb. Vejret var lunt og blæsende, men det holdt tørt under hele løbet.
Der blev først løbet ad en 3,02 km lang, småkuperet ud-hjemrute på Vråvej (den ene vej med medvind, den anden vej med strid modvind), hvorefter deltagerne efter 45 min blev sendt mod mål. Placeringerne i hver klasse er derfor beregnet ud fra antal omgange, dernæst på hurtigste tid i mål. Traditionen tro blev adskillige placeringer afgjort i den afsluttende målgang på 1,7 km strid modbakke med slut på 116 m.o.h.

Ebeltoft Skiklub takker alle deltagere for godt fremmøde og humør.

 

Stabelhøjløbet 2018 ResultatlisteVestcup – Ebeltoft 2018 (Stabelhøjløbet) Resultatliste

Stabelhøjløbet 2018 (rulleski): lørdag 8/9 kl 13

Rulleskistævne (Vestcup): ”Stabelhøjløbet”

Lørdag den 8. september 2018 kl. 13:00

Ebeltoft Skiklub har hermed fornøjelsen af at invitere til Stabelhøjløbet, som er årets 9. afdeling i Vestcuppen.

Med en småkuperet ud-hjem-løjpe (3,0 km, ca. 10 m højdeforskel), afsluttet med et ”final climb” (1,7 km, 87 m stigning) til toppen af Mols Bjerge, er Stabelhøjløbet Vestcuppens bjergetappe. Fordi målet ligger på toppen af ruten, er der ingen ”vilde” nedkørsler. Ruten følger svagt trafikerede veje med god asfalt.

Der vil være start og nummerudlevering fra Krydset mellem Vråvej og Dyrhøjvej (for placering se kort). Numre kan afhentes fra kl 12:15.

Der løbes så mange omgange à 3,0 km, som kan nås på 45 minutter, hvorefter man sendes ud på 1,7 km ”klatring” (87 m stigning, dvs. 5,1 % i gennemsnit) til mål.

Efter målgang ved Stabelhøjenes P-plads, vil der blive budt på mad og forfriskninger på adressen Porskærvej 60 (”søhuset”) i Agri (Fra mål: Kør 500 m mod syd. Adressen ligger på venstre side af vejen. Der er parkeringsmuligheder på engen på højre side af vejen).

Hvis man efter målgang skal ned til startområdet, giver vi gerne et lift. Hvis man vælger at rulle de 1,7 km ned ad bakken, skal man være meget forsigtig med nedkørslen det første stykke ned fra Stabelhøjene. Er man på speedski, skal man tage skiene af og gå det øverste, stejle stykke! Da der er begrænsede P-forhold ved startområdet, opfordrer vi til, at man parkerer ved målområdet inden start (så slipper man også for at skulle ned efter løbet – skiftetøj mv. afleveret før start, vil blive kørt op til mål).

Startgebyr: 25 kr (børn gratis).

Tilmelding på Vestcuppens hjemmeside (www.vestcup.dk) senest dagen før. Som nødløsning kan man også tilmelde sig før start.

Kontaktpersoner fra Ebeltoft Skikub: Peter Sunde (20630704, psu@dmu.dk) og Rolf Duedahl (2623 6213, rolf@sport.dk).

Stabelhøjløb rute

RUTE: Nummerudlevering og start går fra krydset Vråvej/Dybdalvej. De første 45 min løbes ad ud-hjem rute på Vråvej (3,0 km per omgang: småkuperet, ca. 10 m højdeforskel). Derefter drejes til venstre mod mål ad Dyrhøjvej/Dybdalvej som følges 1,7 km op ad bakken til mål ved Stabelhøj P-plads. Efter løbet er der samling på adressen Porskærvej 60 i Agri.


Hvor er det, og hvordan kommer man frem?

Kørevejledning: Slå op på ”Google maps” og indtast ”Dyrhøjvej 31, 8420 Knebel” som destination.

 Indbydelse til Stabelhøjløbet 2018

Rulleskitræning med mulighed for instruktion hver fredag kl 16-17 ved Kalø Slotsruin

Efter en varm sommerpause, er fredagsrulleskitræningen startet op igen.

Som hovedregel vil der frem til efterårsferien være fælles rulleskitræning med mulighed for instruktion, hver fredag kl 16-17 med start fra Kalø slotsruins P-plads.

Programmet tilpasses de fremmødtes ønsker og tekniske og fysiske niveau, lige som det er muligt at låne udstyr af klubben. Af samme grund, kan det være en fordel at give besked om hvorvidt man kommer.

Kontaktpersoner: Peter Sunde (psu@bios.au.dk, 20630704) og Rolf Duedahl (rolf@sport.dk, 8635 6213 eller 2623 6213).

Efter efterårsferien forventes tidspunktet at blive 15-16 (da det bliver tidligere mørkt).

 

Indkaldelse til generalforsamling (30. april 2018, kl 19)

Indkaldelse til generalforsamling i Ebeltoft Skiklub

Tid: Mandag d.30.april 2018 kl. 19.00

Sted: Porskærvej 60 Agri, 8420 Knebel

Dagsorden ifølge vedtægterne. På valg er Per Jørgensen, Torben Sattrup samt Pernille B. Sunde.

Der serveres mad og drikke.

Den nuværende bestyrelse vil hermed gerne opfordre nye og gamle medlemmer til at møde frem til generalforsamlingen.
Skiklubben har et ønske om at støtte de aktiviteter og arrangementer som medlemmerne efterspørger. Der har f.eks. det seneste år været tilgang af familier med børn, og den siddende bestyrelse vil gerne have hjælp til at tilbyde de rigtige aktiviteter, så vi måske kan få endnu flere medlemmer.
Derfor håber vi at der blandt klubbens nuværende,- eller kommende medlemmer, er personer, der vil være med til at fremme dette arbejde.
Derudover står klubben uden instruktør til ski-fitness til næste sæson. Er det noget for dig eller kender du en der kan tage over efter Ane Jorsal hører vi gerne fra dig.

(forslag sendes til rolf@sport.dk)

Tidspunkter for fællestræning på rulleski med instruktion i november:

Tidspunkter for fællestræning på rulleski med instruktion i november:
(kontaktperson: Peter Sunde: 20630704, psu@bios.au.dk)
ugedag dato kl Mødested Bemærkning
fredag 10-nov 15-16 Kalø slotsruins P-plads For alle
fredag 17-nov 15-16 Kalø slotsruins P-plads For alle
lørdag 18-nov 14-15 Molskroen For begyndere
fredag 24-nov 15-16 Kalø slotsruins P-plads For alle
søndag 26-nov 11-12 Molskroen For begyndere
fredag 01-dec 15-16 Kalø slotsruins P-plads

Invitation til langrends-smørekursus, SkatePro Århus 15/11 18:30-20:30

Vi har modtaget denne medlemsinvitation fra SkatePro:

Hej Langrendsskiklubber

Vi inviterer hermed jeres klubber og alle medlemmer til en klubaften hvor der er fokus på at lære mere om at smøre sine langrendsski korrekt for optimalt fraspark og glid.

Det foregår onsdag d. 15. november klokken 18:30 – 20:30

Vi får i vores butik SkatePro Omega 6, 8382 Søften, besøg af vores langrendsekspert Bo fra København. Han har blandt andet deltaget 10 gange i det svenske Vasaloppet og er ekspert når det gælder valg af udstyr samt smøring af ski.

Kom og få en hyggelig og lærerig aften i vores butik.

Vi er spændte på om der er efterspørgsel på sådan et event i Jylland og I kan med jeres tilmelding via vores facebookside give os et vigtigt fingerpreg om dette. Du kan også tilmelde dig i vores butik i Søften.

Tilmeld her:

https://www.facebook.com/events/119961315341595/

Vi har inviteret følgende klubber – hvis vi mangler nogle klubber så giv mig endelig besked: Rold Skov Skiklub, Aarhus Skiklub, Aalborg Skiklub, Holstebro HOK, Odense Skiklub, Ebeltoft Skiklub.

Best Regards

Christian

Product Specialist

Stabelhøjløbet 9/9 2017: Resultatliste

Tolv løbere stillede til start i dette års udgave af Stabelhøjløbet. Pga. oversvømmelser på cykelstien ved Grønfeld måtte ruten omlægges kort før start, således at den i år bestod af en ud-hjem-rute ad Vråvej (3,2 km frem og tilbage) afsluttet med den berømte modbakke-trasse på 1,7 km og 80 m stigning op mod målet ved Stabelhøjenes P-plads. Efter 45 minutter på vråvej (hvor det galdt om at få flest mulige omgange), blev løberne dirigeret mod mål. Hurtigste mand nåede 7 omgange på Vråvej, hvilket sammen med den afsluttende stigning svarede til en samlet distance på 24,1 km.

Ebeltoft Skiklub takker deltagere og officials for et godt gennemført arrangement. Ligeledes en tak til vejrguderne, som allernådigst sørgede for ophold mellem regnsystemerne mens løbet blev afholdt.

Resultatliste:

 

Resultatliste Stabelhøjløbet 2017_forenklet

Resultatliste med mellemtider:

Resultatliste Stabelhøjløbet 2017

Rulleskistævne (Vestcup): ”Stabelhøjløbet” 9. September 2017 kl 13 på Mols

Rulleskistævne (Vestcup): ”Stabelhøjløbet”

Lørdag den 9. september 2017 kl. 13:00

Ebeltoft Skiklub har hermed fornøjelsen af at invitere til Stabelhøjløbet, som er årets 9. afdeling i Vestcuppen.

Med en småkuperet rundløjpe (7,2 km, 26 m højdeforskel), afsluttet med et ”final climb” (1,7 km, 81 m stigning) til toppen af Mols Bjerge (der er 108 m stigning fra rutens laveste punkt til mål), er Stabelhøjløbet uden diskussion Vestcuppens bjergetappe. Fordi målet ligger på toppen af ruten, er der ingen ”vilde” nedkørsler. Ruten følger svagt trafikerede veje og cykelstier med nylagt asfalt de fleste steder.

Der vil være start og nummerudlevering fra Krydset mellem Vråvej og Dyrhøjvej (35 m.o.h., for placering se kort). Numre kan afhentes fra kl 12:15.

Der løbes 1, 2 eller 3 runder à 7,2 km på en kuperet trekantrute bestående af cykelsti og lavt trafikerede biveje. Efter sidste omgang, skal man ved passering dreje til venstre og følge vejen (modbakken) 1,7 km op til mål ved Stabelhøjenes P-plads (116 m.o.h.). Den samlede distance bliver dermed:

1 runde + bakken op: 8,9 km

2 runder + bakken op: 16,1 km

3 runder + bakken op: 23,3 km

Hvis man vil løbe kortere, kan man også nøjes med ”bakken op”: 1,7 km ”klatring” fra start til mål.

Efter målgang ved Stabelhøjenes P-plads, vil der blive budt på mad og forfriskninger på adressen Porskærvej 60 (”søhuset”) i Agri (Fra mål: Kør 500 m mod syd. Adressen ligger på venstre side af vejen. Der er parkeringsmuligheder på engen på højre side af vejen).

Hvis man efter målgang skal ned til startområdet, giver vi gerne et lift. Hvis man vælger at rulle de 1,7 km ned ad bakken, skal man være meget forsigtig med nedkørslen det første stykke ned fra Stabelhøjene. Er man på speedski, skal man tage skiene af og gå det øverste, stejle stykke! Da der er dårlige P-forhold ved startområdet, opfordrer vi til, at man parkerer ved målområdet inden start (så slipper man også for at skulle ned efter løbet – skiftetøj mv. afleveret før start, vil blive kørt op til mål).

Startgebyr: 25 kr (børn gratis).

Tilmelding på Vestcuppens hjemmeside (www.vestcup.dk) senest dagen før. Som nødløsning kan man også tilmelde sig før start.

Kontaktpersoner fra Ebeltoft Skikub: Peter Sunde (20630704, psu@dmu.dk) og Rolf Duedahl (2623 6213, rolf@sport.dk).

stabelhøjløb_løjpeprofil

stabelhøjløb_kort_2017

RUTE: Nummerudlevering og start går fra krydset Vråvej/Dybdalvej. Der løbes ad Dyrhøjvej mod Egens, hvor der drejes til højre ad Molsvej. Der løbes på vejbanen ca. 400 m gennem Egens, derefter følges cykelsti til Grønfeld, hvor der drejes til højre ad Kølbakken. Efter få hundrede meter drejes igen mod højre ad Vråvej som følges tilbage til startområdet hvor der er passering efter 7,1 km. Denne runde løbes 1, 2 eller 3 gange, hvorefter der drejes til venstre mod mål ad Dyrhøjvej/Dybdalvej som følges 1,7 km op ad bakken til mål ved Stabelhøj P-plads. Efter løbet er der samling på adressen Porskærvej 60 i Agri.

Hvor er det, og hvordan kommer man frem?

Kørevejledning: Slå op på ”Google maps” og indtast ”Dyrhøjvej 31, 8420 Knebel” som destination.

 

 

Stabelhøjløbet (Vestcup) 9 september 2017 indbydelse

 

Outdoor-festival i Ebeltoft lørdag 26/8: Rulleski-instruktion og løb-så-langt-du-kan-rulleskiløb

Ebeltoft skiklub vil være på Outdoor festival, Lørdag d.26.8. kl.10.00-14.00 på Festpladsen i Ebeltoft

Her vil der være instruktion for begyndere og mulighed for at låne udstyr (rulleski, stave, støvler, knæbeskyttere og refleksveste: Medbring helst selv cykelhjelm da vores udvalg hjelme er begrænset).

Der vil også være ”åbent spor”: Løb så langt du kan/vil (vælg mellm 1 eller 4 km ud-hjem rute på cykelstien langs Strandvejen) og få et diplom med den gennemførte distance (Udstyr kan lånes efter instruction).

Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding. Hvis man planlægger at komme som en større gruppe eller har spørgsmål til arrangementet er man dog velkommen til at kontakte os på forhånd (Peter Sunde: 20630704, psu@bios.au.dk).

Forudsætninger: Ingen.

Anbefalet mindstealder: ca. 10 år.

Rulleski