Rulleskitræning hver fredag flyttet til kl 15-16 pga. overgang til vintertid

Ebeltoft Skiklub afholder  fortsat fælles rulleskitræning med mulighed for instruktion, hver fredag eftermiddag med start fra Kalø slotsruins P-plads.

Efter overgang til vintertid (fra og med uge 44) foregår træningen kl 15-16, så der er dagslys hele tiden.

Programmet tilpasses de fremmødtes ønsker og tekniske og fysiske niveau, lige som det er muligt at låne udstyr af klubben. Af samme grund, kan det være en fordel at give besked om hvorvidt man kommer.

Kontaktpersoner: Peter Sunde (psu@bios.au.dk, 20630704) og Rolf Duedahl (rolf@sport.dk, 8635 6213 eller 2623 6213).

 

snemelding 9/3 kl 18

Der er 10 cm og skiføre i mols bjerge. Klubben har dog ikke nået at køre spore op. Kl 17-18 løb jeg fra Agri mod Fuglsø på forbi Trehøje og havde OK skiføre og OK med sne. Temperaturen var da lige omkring 0 grader.

Lørdag (10/3) morgen/formiddag må der forventes fint føre på let frostsne inden tøvejret slår igennem ud over lørdagen.

PS

Snemelding for Mols bjerge (9. februar 2017)

Omkring Agri ligger der i gennemsnit 5 cm sne. På gunstige områder har vinden sørget for at der ligger mere end dette, mens der andre steder er blæst fri for sne.

Entusiaster vil godt kunne finde sne nok til at gå sig en tur eller træne på ski, som gerne må få rifter. Hvis man kun vil træne og have rimeligt med sne under sålerne, kan jeg henvise til, at der fra Agri kirkes p-plads er 600 m med OK sne og optrådt skispor på den gamle kirkesti mod Femmøller (foto).  IMAG1036

Snemelding: 5-8 cm sne i Mols Bjerge

I området mellem Agri Baunehøj og Trehøje ligger 5-8 cm sne, hvilket lige præcist er nok til at man kan gå på ski på overdrev og stier, hvis man ellers er indstillet på at der kommer ridser i sålerne. Jeg var ude at besigtige området i torsdag aften  og så både spor og skiløbere. Snedækket er dog som sagt meget tyndt.

Peter